αποτρίχωση laser kkskinlab

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΑΝΩΔΥΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

SPEED 808 DIODE LASER

Γιατί να επιλέξει κανείς την μέθοδο Speed 808 Diode Laser;

Οι συνεδρίες αποτρίχωσης, απαιτούν ελάχιστο χρόνο και χάρη στην ειδική ψυχόμενη κεφαλή, η μέθοδος είναι ανώδυνη. Το μόνο που νιώθετε, είναι μια στιγμιαία αίσθηση ζέστης. Xρειάζονται μόνο 6-8 εφαρμογές για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Για ποιούς ενδύκνειται;

Το μηχάνημα, διαθέτει υψηλή δυνατότητα παραμετροποίησης, ώστε να καλύψει όλο το φάσμα τύπων δέρματος και τριχοφυϊας, σε πρόσωπο και σώμα. Η δέσμη laser στα 808 νανόμετρα του Speed 808 Diode Laser System, επιτρέπει την απευθείας θερμική καταστροφή του θύλακα της τρίχας, διακόπτωντας την αιμάτωση και την ανάπτυξή του. Το μεγάλο φάσμα διάρκειας των παλμών (50-1000  msec) επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε είδος τρίχας, ανεξάρτητα από το χρώμα, το πάχος ή την περιεκτικότητα σε μελανίνη.

 

Είναι ασφαλές;

Είναι ασφαλέστερο σε σχέση με άλλες μεθόδους, ακόμα και σε μελαχρινές επιδερμίδες, και είναι ασφαλές να γίνει ακόμα και σε περιόδους ηλιοφάνειας, διότι έχει μεγάλο μήκος κύματος (808nm), γεγονός, που το καθιστά ικανό να δρα βαθύτερα, αποφεύγοντας την μελανίνη στην επιδερμίδα.

 

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα;

Οι θύλακες, σύμφωνα με όλες τις μελέτες, γύρω από το διοδικό laser, καταστρέφονται και ΔΕΝ επαναδημιουργούνται!

kkskinlab αποτρύχωση alexandrite αλεξανδρίτης

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LASER

GENTLELAZE ALEXANDRITE

Γιατί να επιλέξω λέιζερ Αλεξανδρίτη;

Το νέας γενιάς ιατρικό laser Αλεξανδρίτη της GentleLAZE,  εκπέμπει μια ήπια δέσμη φωτός που διαπενά την επιδερμίδα και απορροφάται από την μελανίνη του τριχικού θύλακα αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη.

 

Είναι ασφαλής η διαδικασία;  

Το σύστημα GentleLASE έχει πιστοποίηση μόνιμου αποτελέσματος αποτρίχωσης, από Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων Αμερικής (FDA approved). Επίσης, η τριχοφυϊα απομακρύνεται με ασφάλεια χωρίς να καταστρέφονται οι πόροι της επιδερμίδας, καθώς και οι πόροι της.